Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Hadsund Fysioterapi

.. du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Hos BeneFiT Hadsund er vi 5 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er centralt placeret i Hadsund på Storegade 10 i stueetagen. Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Hadsund
Storegade 10, st Se kort
9560 Hadsund
Telefon 9857 1332
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Man - tors: 08.00 - 18.00
Fre: 08.00 - 15.00
Telefontider
Man - ons: 08.00 - 15.00
Tor - fre: 08.00 - 14.00
 • 𝗗𝗶𝗻 𝗳𝘆𝘀𝗶𝗼𝘁𝗲𝗿𝗮𝗽𝗶 𝗶 𝗛𝗮𝗱𝘀𝘂𝗻𝗱 - 𝗕𝗲𝗻e𝗙𝗶𝗧 𝗛𝗮𝗱𝘀𝘂𝗻𝗱 𝗛𝗮𝗿 𝗱𝘂 𝗼𝗻𝗱𝘁 𝗶 𝘀𝗸𝘂𝗹𝗱𝗲 ... Læs mere

  Facebook - 12-04-2021 13:19
 • 𝐋𝐲𝐬𝐤𝐞𝐬𝐤𝐚𝐝𝐞𝐫 𝐡𝐨𝐬 𝐟𝐨𝐝𝐛𝐨𝐥𝐝𝐬𝐩𝐢𝐥𝐥𝐞𝐫𝐞 – 𝐡𝐯𝐚𝐝, 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐟𝐨𝐫, 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧? Nu er fodbolden s ... Læs mere

  Facebook - 06-04-2021 12:38
 • I forbindelse med oprydning har vi fundet Cool’n Tape, og vi vil høre, om Du kunne være interesseret 💪🏻 Obs: De er røget på dato, men de er testet og fungerer stadigvæk rigtig fint 💪🏻 Vi har 7 stk og ... Læs mere

  Facebook - 19-03-2021 07:33
 • BeneFiT Idrætsscreeninger

  – forbyg idrætsskader med skræddersyede træningsprogrammer

  BeneFiT har udviklet et helt nyt koncept, som gør det nemt for sportsklubber, idrætsefterskoler, idrætsforeninger m.m. at forebygge skader hos idrætsudøverne.

  Læs mere her: Idrætsscreeninger

 • Motion på arbejdspladsen

  I BeneFiT Øvelsesbank finder du et stort udvalg af videoer med gode øvelser og træningsprogrammer du kan lave på jobbet.

  Få pulsen op her.. BeneFiT Øvelsesbank

Generelle sider BeneFiT Danmark