Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Odense fysioterapi

.. Professionelle fysioterapeuter centralt i Odense

Hos BeneFiT Odense fysioterapi står din fysioterapeut klar til at hjælpe dig. Vores klinik for fysioterapi i Odense er placeret på Stenhuggervej 34 – dejligt centralt i Odense M med gode parkerings- og adgangsforhold.

Vi tilbyder fysioterapi og en lang række andre sundhedsydelser til både private og virksomheder. Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder indenfor Behandling, Genoptræning, Motion & Hold og Sund & Liv.

Hos BeneFiT Odense fysioterapi har vi overenskomst med den offentlige sygesikring.

Det betyder, at du kan bruge din henvisning til fysioterapi hos en af vores dygtige fysioterapeuter.

Du får tilskud til dine behandlinger hos fysioterapeut, så din egenbetaling hos fysioterapeuten bliver mindre. Læs mere om priser, takster og tilskud til fysioterapi i vores prisliste lige her: Prisliste fysioterapi

Hos BeneFiT Odense har fysioterapeuterne valgt videreuddannelse indenfor en række områder af fysioterapi. Det betyder, at vi kan tilbyde dig fysioterapi på et højt fagligt niveau blandt andet indenfor:

 • Fysioterapi for nakke
 • Ryglidelser
 • Smertehåndtering
 • Fysioterapi for skulder
 • Glad træning

Du kan læse mere om, hvem vi er lige her: Fysioterapeuter hos BeneFiT Odense

Din fysioterapeut hos BeneFiT Odense har også stor erfaring med genoptræning og behandling af skader og ved præcis hvordan du kommer sikkert i gang igen efter en operation, idrætsskade, hold i ryggen eller hold i nakken.

Hos BeneFiT Odense fysioterapi har din fysioterapeut indgående viden om:

 • Genoptræning af ryg
 • Genoptræning af ankel
 • Genoptræning af hofte
 • Genoptræning af skulder
 • Genoptræning af knæ

Hos BeneFiT Odense tilbyder vi også akupunktur - især som smertebehandling og ofte sammen med fysioterapi og øvelser. Du kan læse mere om vores akupunktur via dette link: Akupunktur i Odense

Vi har kort ventetid til behandling hos fysioterapeut, så du kan få en tid med det samme!
Du kan booke din tid hos en af vores fysioterapeuter lige her via vores online booking: Book din tid her..

Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 6615 5050 eller via vores kontaktformular som du finder her: Kontakt os

Vi sætter en ære i at levere fysioterapi og sundhedsydelser på højt fagligt niveau, med dig i centrum. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Vidste du, at vi også tilbyder sundhedsordninger, ergonomisk vejledning, sundhedstest og meget mere til virksomheder og erhvervskunder – læs mere her: Sund virksomhed

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Odense
Stenhuggervej 34 Se kort
5230 Odense M
Telefon 6615 5050
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Mandag: kl. 07.30 - 18.00
Tirsdag: kl. 07.30 - 17.00
Onsdag: kl. 07.30 - 17.00
Torsdag: kl. 07.30 - 17.00
Fredag: kl. 07.30 - 14.00
 • BeneFiT Danmarks ledermøde i en lidt anderledes 'dress-code'😉 Kan du spotte Michelle, Peter og Graham? BeneFiT-trøjen var i dag skiftet ud til fordel for #fodboldtrøjefredag - Børnecancerfonden's årlige indsamli ... Læs mere

  Facebook - 24-09-2021 16:54
 • Fredagsstemningen på klinikken er i top. 😊😊 Vi ønsker alle en dejlig weekend🥳🥳 ... Læs mere

  Facebook - 17-09-2021 06:51
 • Kalder alle Gravide😊😊 Nu har du mulighed for at få optimal vejledning og træning gennem din graviditet🤰. Ring på tlf 66155050 for at booke din næste træningstid😊 ... Læs mere

  Facebook - 02-09-2021 06:57
 • Døjer du med svimmelhed?

  Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
  Læs mere her: Svimmelhed

 • Ondt i ryggen?

  Diskusprolaps er en ret almindelig tilstand. Det anslås, at omkring fire procent af den danske befolkning får smerter fra diskusprolaps, på et eller andet tidspunkt i livet.

  Diskusprolaps – læs om symptomer og find gode råd

Generelle sider BeneFiT Danmark