Online Booking - Klik her!


BeneFiT Støvring fysioterapi & træning

-en klinik for fysioterapi og fitnesscenter centralt i Støvring

Hos BeneFiT Støvring fysioterapi har vi overenskomst med den offentlige sygesikring, så du kan bruge din henvisning til fysioterapi hos en af vores dygtige fysioterapeuter.

Vi har ingen ventetid til behandling hos fysioterapeut, så du kan få en tid med det samme!

Bestil din tid med det samme via vores online booking lige her: Book din tid her

Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon 6914 9530 eller benytte vores kontaktformular som du finder lige her: Kontakt os

Du kan læse mere om os og hvad vi har arbejdet med som fysioterapeuter her: Fysioterapeuter i Støvring

Har du en henvisning til fysioterapi kan du få tilskud til dine behandlinger, så du skal betale en mindre pris for dine behandlinger hos fysioterapeut.

Er du kronisk syg kan du være berettiget til vederlagsfri fysioterapi, det vil sige gratis fysioterapi. Du kan også modtage vederlagsfri fysioterapi hos BeneFiT Støvring. Du kan læse mere om vederlagsfri fysioterapi og om du er berettiget lige her: Vederlagsfri fysioterapi

Du finder mere information om takster og tilskud til fysioterapi via vores prisliste som du finder lige her: Priser fysioterapi.

Har du behov for, at en fysioterapeut kommer hjem til dig og udfører fysioterapi, tilbyder vi også fysioterapi som hjemmebehandling. Du kan i samarbejde med din fysioterapeut planlægge, hvornår på dagen det passer dig bedst.

Vi har fysioterapeuter med specialviden om ryg, skulder, hofte, knæ, fødder, idrætsfysioterapi og lungefysioterapi.

Hos BeneFiT Støvring fysioterapi kan din fysioterapeut blandt andet hjælpe dig med:

 • Fysioterapi for nakke
 • Fysioterapi øvelser
 • Behandling når du er hypermobil
 • Ryglidelser
 • Smertehåndtering
 • Nakkesmerter

Har du en genoptræningsplan fra Rebild kommune eller fra et hospital/sygehus kan du frit vælge BeneFiT Støvring fysioterapi som dit genoptræningssted. Med en genoptræningsplan er du berettiget til et genoptræningsforløb uden beregning – det vil sige, at din genoptræning hos fysioterapeut er gratis.

Vi tilbyder genoptræning af alle typer f.eks.

 • Genoptræning af ryg
 • Genoptræning af knæ
 • Genoptræning af ankel
 • Genoptræning af hofte
 • Genoptræning af skulder
 • Genoptræning af idrætsskader

Hos BeneFiT Støvring tilbyder vi også ergonomisk vejledning, sundhedstests, massageordninger, pausegymnastik og behandlingsordninger til virksomheder. Du kan du læse meget mere om alt hvad BeneFiT kan tilbyde virksomheder lige her: Sund virksomhed med BeneFiT

Vi glæder os til at tage i mod dig i vores fysioterapiklinik på Jernbanegade i Støvring – lige overfor Bella Italia og Salon Brandt.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Støvring
Jernbanegade 15 Se kort
9530 Støvring
Telefon 6914 9530
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Klinik:
Mandag 08:00-17:00
Tirsdag 07:15-19:00
Onsdag 07:00-18:00
Torsdag 07:30-17:00
Fredag 07:15-18:00
Fitnesscenter:
05.00 - 23.00 (alle dage)
- 24-09-2021 14:54

Idag var Mette og Jørn afsted på BeneFiT ledermøde. I anledningen af #fodboldtrøjefredag og indsamling til Børnecancerfonden var alle mødt op i deres fineste puds. 😍😍 Rigtig god fredag og weekend til alle ... Læs mere

- 24-09-2021 11:01

VI HAR FÅET LIITE GUARD PRODUKTER! Liiteguard ® er et nyt dansk sportsbrand med fokus på detaljerne, den optimale komfort og den maksimale præstation. Udviklet i samarbejde med fodboldspillere. De er mest kendt f ... Læs mere

- 22-09-2021 20:06

🤩😍NYT LIVSSTILSHOLD!! 😍🤩 Vores utrolige populære bootcamp er tilbage! SÆT KRYDS I KALENDEREN MANDAG D. 11/10-2021 HER KAN DU KOMME TIL GRATIS INFOMØDE OG MØDE KIM OG HØRE OMER NOGET FOR DIG! 👍😁 ... Læs mere

 • Motorisk udvikling og læring hos børn

  Børns motoriske udvikling sker gennem bevægelse. Men hos nogle børn foregår denne læring langsommere end hos andre jævnaldrende.

  Læs mere her.. Motorisk udvikling hos børn

 • Døjer du med svimmelhed?

  Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
  Læs mere her: Svimmelhed

Generelle sider BeneFiT Danmark