Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Randers

…Vi lægger år til livet – og liv til årene…

Hos BeneFiT Randers er vi 5 fysioterapeuter og 2 sekretærer, der står klar til at hjælpe dig. Klinikken er placeret centralt i Randers tæt ved rutebilstationen. Så det er nemt at komme til og fra. Vi har et godt arbejdsmiljø – vi bakker hinanden op og trives i arbejdet på klinikken. På klinikken findes flere behandlingsrum samt et træningsrum og en holdsal.

Vi vægter grundig undersøgelse og vejledning, træning og behandling af vores patienter og kunder.

Vi behandler og træner indenfor mange forskellige specialer bl.a.. neurologi, reumatologi, ortopædkirurgi og akutte skader. Vi holder os opdateret på den nyeste viden ved at vidensdele, tage på kurser m.m.

Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau, med kunden i centrum.
Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning til dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Randers
Dytmærsken 10 Se kort
8900 Randers
Telefon 8642 9941
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Man - Tors: kl. 07.30 - 17.00
Fredag: 07.30 - 15.30
Telefontider:
Man: 08.00 - 16.30
Tir: 08.00 - 15.30
Ons: 08.00 - 16.00
Tor: 08.00 - 16.30
Fre: 08.00 - 13.00
 • 𝗦𝗼𝗺𝗺𝗲𝗿 𝗻æ𝗿𝗺𝗲𝗿 𝘀𝗶𝗴 med lystige skridt 🙂 𝗩𝗼𝗿𝗲𝘀 𝗳𝘆𝘀𝗶𝗼𝘁𝗲𝗿𝗮𝗽𝗲𝘂𝘁𝗲𝗿 har fastlagt deres sommerferien mellem sig ... 𝗜 ... Læs mere

  Facebook - 08-06-2021 13:05
 • 𝗛𝗼𝗹𝗱𝘁𝗿æ𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝗕𝗲𝗻𝗲𝗙𝗶𝗧 𝗥𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀. Al holdtræning udføres af fysioterapeuter. 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁 𝗼𝘀 𝗽å: Telefon: 8 ... Læs mere

  Facebook - 02-06-2021 15:56
 • 𝗕𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝘁 𝗛𝗢𝗕𝗥𝗢 𝘁𝗶𝗹𝗯𝘆𝗱𝗲𝗿 𝗕𝗶𝗸𝗲𝗙𝗶𝘁 - Hvis du nu synes, at din indstilling af din cykel ikke 'sidder' lige der hvor du ønsker det, så kan vi ... Læs mere

  Facebook - 31-05-2021 08:05
 • Genoptræning hos BeneFiT

  Som noget nyt pr. marts 2019, har du ret til frit valg af leverandør på genoptræningsplaner fra sygehuset efter paragraf 140.

  Læs mere om genoptræning her.. Genoptræning hos BeneFiT

 • Ondt i ryggen?

  Diskusprolaps er en ret almindelig tilstand. Det anslås, at omkring fire procent af den danske befolkning får smerter fra diskusprolaps, på et eller andet tidspunkt i livet.

  Diskusprolaps – læs om symptomer og find gode råd

Generelle sider BeneFiT Danmark